13 mars 2010

Strykbräda, fika i backen & 5 lakan rikare

Bra dag idag!
Freja vaknade kl 6 men lekte på sitt rum en stund så att vi fick ligga kvar i sängen. Vi spenderade förmiddagen på auktion i Obbola. Sist vi var där var det höst och jag hade min första dag med grav.illamående. När vi gick in genom dörren slog känslan emot mig igen men försvann lika fort som den kom. Skönt att det är över!
.
Vi var där 2 timmar innan Freja blev less och ville hem. Vi ropade iaf in en lyxig strykbräda för 60 kr. Den har en massa finesser och det ska bli ett rent nöje att stryka mina nya gardiner på den ;)
.
"Mamma har bäbis i magen" skrek Freja högt på auktionen så att folk vände sig om för att kolla. Hon är söt.
.
Efter mellanlandning hemma och en sovstund för Freja träffade vi Leia med föräldrar för stjärtlappsåkning och fika. Det var lite blåsigt på toppen av kullen men vi fick till slut plats vid ett vindskydd med brasa och när det var dags att gå hem hade det blivit riktigt skönt att sitta där. .

Mumsigt med fika. Tack för bullarna!

Söta stjärtlappsåkare

Tidigare idag ringde en tjej och var intresserad av soffan. De kom och tittade på den och nu är den på villovägar och vi kan lägga 5000 kr till soff-fonden :) Ikväll blir det Melodifestivalen i varsin fåtölj. Vi har mumsat pizza till middag enligt Mattias gamla tradition från barnsben; Melodifestivalen = pizza eller skråvmål.

Vår nya möblering :)

På måndag måste vi beställa ny soffa om vi ska hinna få den innan bäbisen kommer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar