08 juni 2009

Du gamla du fria…

Nationaldagsvädret lyste med sin frånvaro…men egentligen var det nog riktigt SVENSKT väder! Sol, regn och lite kyligt… Vi packade oss in till stan till kl. 12 för att kolla AC4 i Döbelns park, men när vi kom dit hade parkfesten flyttat in på Scharinska. Tråkigt då vädret faktiskt var helt ok. Freja vägrade ha hörselkåporna på så vi fick turas om att kolla bandet. De var som vanligt skitbra men det var lite tråkig uppslutning med ca 20-30 pers som kollade. Punkspelning mitt på dagen kanske inte drar mer folk. Hade det varit utomhus kanske det hade varit annorlunda…jaja.

AC4

Vi fortsatte firandet med picknick på Gamlia. Där käkade vi eritreansk mat och drack finskt kaffe :) På kvällen grillade vi hos Ulrika & Frank och kollade slutligen på fotbollen. En tragisk avslutning på en annars väldigt trevlig nationaldag!


På söndagen var det full fart från kl. 7! Tur jag tog det lugnt med drycken på lördagen. Jag planterade äntligen lite pelargoner i blomlådorna. Det blev fint! Sen satte jag sallad, salladslök, spenat och lite kryddor i trädgårdslandet. Nu väntar vi bara på att skörda :) Självklart tog vi också en promenad till vallokalen och stoppade en lapp i ett kuvert. Ni röstade väl?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar