18 januari 2010

Helgen

I lördags var vi på Emys kalas i gympasalen på Berghemskolan. Vilket bra ställe att ha kalas på med 20 småungar fyllda av kladdkaksenergi! Freja var lite blyg de första 5 minuterna men sen sprang hon runt som en liten tokunge och lekte och sjöng och skrek och kastade bollar :) Vi lekte klassikerna följa John, under hökens alla vingar kom, björnen sover m.m. Vi lekte lite med Freja men mest lekte hon själv med de andra barnen och med lekledar-Ulrika.
.
Freja var söt i sin nya Pippiklänning och pippilotter :)

Det blev så klart fiskdamm också och Freja åt sitt livs första godis! Hon spottade ut det mesta men några små godisbitar slank ner.

Efter kalaset var vi bjudna på middag hos Ulrika & Frank. Ulrikas kompis Kristina, hennes man Daniel och deras barn Morgan och Lilly, som just flyttat från London till Hörnefors, var också där. Vi åt god mat och jag drack alkoholfritt bubbel för att inte känna mig utanför :) Efter middagen anslöt Allan, Barbro & Erik och vi firade Ulrikas födelsedag en dag i förskott.

Allan, Signe & Mattias

Söndagen blev slapp. Vi la upp en massa auktioner på Tradera och Freja såg Pippi större delen av dagen. Hon fick låna en Pippi DVD-box av Signe & Emy och den kommer att gå på högvarv nu! Tur vi har inhandlat ny DVD-spelare :)

Freja smaskade äggmackor till söndagfrukost!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar