31 augusti 2009

Helgens bravader!

Lördagen spenderades i Holmsund!
Vi gick till lekparken vid Frejas nya dagis och lekte på förmiddagen. Det hade regnat men Freja fick på sig vattentäta kläder och åkte rutchkana på mage :)


Efter lunchen slipade och oljade jag en stor fin teakbyrå som jag köpt av Niclas på jobbet för 200 kr. Den står nu i hallen och förvarar mössor, vantar, pizzamenyer, mobilladdare m.m. På den lyser en fin lampa som jag köpte på Åhléns i fredags. Jag har fått dille på lampor :)


Vi tog även en tur till Holmsunds Sågverksmuseum för det skulle vara öppet...men det var stängt! :( Det blev lite handling på Konsum istället. Utanför ville Freja leka i lekparken och hon vägrade sätta sig i cykelsadeln och åka hem igen. Vi kämpade och bråkade med henne i säkert en kvart innan vi lyckades muta henne med ett varuprov hårdbröd som vi fått på affären. På kvällen såg vi "Män som hatar kvinnor". Riktigt bra film! Ser fram emot uppföljaren som kommer på bio under september.

På söndagen åkte vi på loppis på Nolia. Det var fruktansvärt mycket folk och nästan omöjligt att se vad det fanns på borden! Vi köpte lite smågrejer, bla en gammal badrumsvåg. Freja fick lite leksaker också så att hon skulle hålla sig lugn...men det gjorde hon så klart ändå inte ;)


Vi hann med ett besök på Mattex Antik också men köpte inget där.
På kvällen grillade vi! Mums!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar