12 augusti 2009

Bakelit & Gefle

Vi har varit i de Ångermanländska skogarna och gjort fler loppisfynd!

4 gafflar & 4 knivar med bakelitskaft (två av knivarna trasiga): 2 kr för allihop på garageloppis i Multrå-trakten, norr om Sollefteå. Det var nästan pinsamt att betala tjejen som satte priset när jag frågade vad de kostade. 5 kr hade hon väl iaf kunnat dra till med…men jag ska inte klaga!

(Ej på bild)
4 matskedar och två gafflar med bakelitskaft: Gratis, pappa hade dem när han bodde i Sundsvall som ung och sedan hamnade de i stugan där de har legat och skräpat i en låda i många år.

1 tallrik (Ring, Uppsala Ekeby), 2 assietter (Amanita blå, Gefle, Helmer Ringström, tillverkad 1949-1957), 1 gaffel, 1 kniv & 1 liten gaffel med bakelitskaft: Allt för 10 kr på garageloppis i Väster Ledinge. Ring i brun/grön är inte den snyggaste dekoren men för 2 kr tyckte jag att den var värd att köpa. Är det någon som vet när den är gjord och av vem? Hittar ingen info på Internet. Amanita-assietterna är i dåligt skick men väl värda 2 kr/st iaf.

1 kniv & 1 gaffel med bakelitskaft: Gratis. De kostade 1 kr/st på kusin Mickes loppis på Graninge Bruk Antik & Antikvariat men han tyckte inte at han kunde kräva mig på två kronor ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar